KELine®

A KELine® egy dinamikusan fejlődő kábelezési rendszer, mely tekintetbe veszi a felhasználók igényeit, műszakilag követi az új irányelveket és megfelel minden nemzetközi, európai és amerikai előírásnak és szabványnak.
A KELine® kábelezési rendszer több mint 20 éves kutatómunka gyümölcse, amelybe mérnökök, műszaki dolgozók és mérési szakemberek fektették be tudásuk legjavát. Egyidejüleg kamatoztatása a hosszútávú és intenzív külkereskedelmi kapcsolatoknak ebben az üzletágban. A KELine® rendszer, az összes komponensei és az összefüggő szolgáltatások jogainak kizárólagos tulajdonosa a  KRUGEL EXIM. A KELine®  nemzetközileg regisztrált védjegy (reg num. 793821).


A Független laboratóriumokkal kialakított szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy a KELine rendszer gyorsan tudjon reagálni az esetleges  nemzetközi szabványosítás változásaira. A Cat.6A komponensek az egyik ilyen portfoliója a KELine rendszernek, ahol elsőként kínálta az ISO / IEC 11801 szerint tanúsított  Cat.6A komponensek teljes portfólióját 2010 tavaszán. Ez biztosítja a KELine partnerek versenyelőnyét a globális piacon.

A mellett, hogy EN / ISO 9001:2008 minőségbiztosítással rendelkezik, a fő komponensek gyártása a független laboratóriumok - DELTA, GHMT, 3P-, felügyelete alatt történik. A laboratóriumok vizsgálata kiterjed a gyártó berendezésekre és gyártási helyek ellenőrzésére is, továbbá a kapcsolódó szabványoknak megfelelően mintavételezéses tesztelés történik.

A 25 éves rendszergaranciát a KELine® installer” és KELine®  planner” szakembereken keresztül biztosítja a mérési eredmények alapján. Eddig, már 1144 projekt és 502 554 végpont regisztrálása történt. 

A termékek elérhetősége és szerelési minőség biztosítása képzett és minősített KELine partnereken keresztül történik:

  • Certified KELine® installer
  • Certified KELine® designer
  • Certified KELine® distributor 

A KELine nem csak támogatást nyújt partnereinek, hanem védi az üzleti partnereit és támogatást nyújt az exkluzív disztribútorokon keresztül.

A KELine gyorsan terjeszkedik az elmúlt 10 évben, különösen az európai piacon, és 2006 óta a dél-amerikában is a Buenos Aires-i képviseletén keresztül.


2021 © All rights reserverd.
Facebook
Kérdezzen meg minket
hozzáadása
További információk? Becsukni
  1. Küldés
    Az üzenete sikeresen továbitva volt
Kérdezzen meg minket Becsukni
  1. Küldés
    Az üzenete sikeresen továbitva volt