Cat. 6A / Class EA rendszer

 • Cat.6A / Class EA lehetővé teszi az összes nagysebességű protokoll átvitelét, beleértve a 10GBASE-T protokollt is és garantálja az 500 MHz átviteli sávszélességet. 
 • A rendszer hátránya, hogy hosszú távon csak egy bizonyos gyártó termékei használhatók ebben a megoldásban.
 • 2006-tól 2010-ig, Cat.6A / Class EA rendszer jelentős szerepe volt, mert ez volt az egyetlen lehetőség a 10 Gigabit/s-os rendszer kiépítésére. 
 • ennek a rendszernek az előnyeit már túllépték a Cat.6A interoperábilis komponensekből épített rendszerek, de a Cat.6A / Class EA rendszer adatátviteli szempontból így is megfelel a felhasználók legmagasabb elvárásainak.

Definíciók és tulajdonságok

Cat.6A / Class EA rendszer a termékek azon csoportja, amely átviteli teljesítmény szempontjából megfelel az. ANSI / TIA 568-C.2amerikai és ISO / IEC 11801:2011 (Ed. 2.2 nemzetközi szabvány „chanel” szintű Cat.6A és Class EA követelményeinek.  A bizonylat igazolja, hogy a vizsgálati topológia és a komponensek a szabvány elvátárásainak megfelelnek.  A bizonylat szerint a permanenent link értékekCat.6A / Class EA-re csak tájékoztató adatok.

Cat.6Arendszer elemeiből kiépített kábelezés garantálja:

 • az elektromágneses zavarással és az Alien Crosstalk áthallásokkal szembeni ellenálló képességet
 • a Cat.6A és a Class EA teljesítménykategóriát az összes szabványosítot topológiánál (2-, 3- és 4-konnektoros chanel, 2- és 3-konnektor „channel” szintet
 • bizonylat igazolaja, hogy a komponensek megfelenek a Cat.6A és  Class EA henel követelményeinek

Tanúsítványok, minőségellenőrzés és garancia • Keline Cat.6A / Class Erendszer tesztelése független nemzetközi vizsgáló labaratóriumokban történik és bizonylatok igazolják az IEEE 802.3an, Class EA ISO / IEC 11801:2011 (Ed.2.2), EN 50173-1:2011, ANSI/TIA-568- C.2 Category 6A szabványoknak való  megfelelőséget a 2- konektoros.kialakításnál Az eredeti bizonylatok elérhetők és letölthetők közvetlenül a 3P honlapjáról.
 •  Megjegyzés: a  Keline Cat.6A / Class E rendszer által használt fali és patch kábelek típusai megegyeznek a Cat.6A interoperábilis rendszerben használt komponensekkel.

2024 © All rights reserverd.
Facebook
Kérdezzen meg minket
hozzáadása
További információk? Becsukni
 1. Küldés
  Az üzenete sikeresen továbitva volt
Kérdezzen meg minket Becsukni
 1. Küldés
  Az üzenete sikeresen továbitva volt